ÜDVÖZÖLJÜK A ROYAL-PARTYZENEKAR HONLAPJÁN

ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982 | royalduo@freemail.hu
Zenekar

Tóth Zoltán
Billentyűs hangszerek,ének, vokál

Szabdiva
Ének, Vokál.

Sipos Zoltán
Dob, Ének

parti zenekar
buli zenekar
esküvői zenekar

Ballag már a vén diák…

Egy gyermek életében nagyon sok fordulópont van. Megszületése után alig telik el egy kis idő, máris járni, beszélni tanul, és mire észbe kapunk, már abba a korba lépett, hogy óvodába készülődik. Ezután persze jön egy magasabb rangú dolog, az általános iskola, majd évekkel később pedig már középiskolában végez.

Egy diák életében fontosak a barátai, legyen akármilyen életkorban, biztosan szívesen ünnepel velük is, de az otthoni lázas készülődést, a család támogatását, a rokonok által nyújtott hangulatot semmi sem tudja pótolni. Amennyiben egy felejthetetlen élményt akar biztosítani ballagó gyermekének, zenekarunkkal biztosítjuk a zenei aláfestést és a fergeteges szórakozást!

Az ilyen rendezvények számunkra is fontosak, könnyen beleilleszkedünk a családi környezetbe, dalra fakasztunk, és táncra perdítünk bárkit, akinek van kedve egy kis mulatáshoz! A zene nagyon fontos része egy ilyen rendezvénynek, mi szívesen megszínesítjük gyermeke ballagásának hangulatát.

Forduljon hozzánk bizalommal!
koncert ballagásra

Nosztalgiázzunk!

Noha az idősek otthonában többnyire az emlékek, unokák, fényképek, meghatódott szemek, kötések és kártya partik a mérvadóak, nem szabad azt hinnünk, hogy az idősebb korosztály elhatárolódik mindenféle zenei rendezvényről.

Hiszen szüleink, nagyszüleink is jártak bálokba, hallgattak zenét és énekeltek, táncoltak. A zene, természetesen kiváltképpen a vidám dallamok, gyógyír lehet a testnek és a léleknek, megannyi kedves történet, különféle anekdoták kiváltója lehet. Éppen ezért nem szabad abba a hitbe ringatnunk magunkat, hogy az idősek számára már nem fontos a zene.

Zenekarunk vállal fellépéseket idősek otthonában, hogy ha csak egy kis időre is, de vidámságot és zenét csempésszünk az idősek szívébe, és dalra fakasszuk a nosztalgiázó sereget, akik mind kívülről fújják az örökzöld slágereket.

Hallgassa meg demóinkat, és keresse fel bizalommal enekarunkat elérhetőségeink bármelyikén, ha hangulatos estét szeretne varázsolni rendezvényén élőzenével! Kérdés esetén és további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

koncert időseknek

Partyzenekar városi rendezvényekre, fesztiválokra

A nyári szezon kiváló alkalmat biztosít a különböző városi rendezvények és fesztiválok lebonyolítására, melyek célja a lakosság különböző korosztályainak szórakoztatása a lehető legváltozatosabb módon. A rendezvények és fesztiválok elmaradhatatlan szórakoztató eleme a zene, amely összehozza az embereket, jó hangulatot teremt és nem utolsó sorban táncba hívja a közönséget.

A városi rendezvények és fesztiválok elsődleges célja, hogy a programszervezés során minden korosztálynak egyformán kedvezzen, amely a zene- és előadó választás során igazi kihívást jelent, napjainkban a széles zenei kínálatban a legkülönbözőbb stílus képviselőit vonultatja fel. Az eltérő zenei ízlés kiszolgálására ideális választást jelentenek az örökzöld slágerek és kedvencek, melyeket minden korosztály kivétel nélkül ismer, és szívesen táncol rájuk hajnalig, azaz egy igazi partyzenekar kiváló választás a szervezőség számára.

A Royal Partyzenekar széles repertoárral, valamint kitűnő hangulattal képes minden vendég arcára mosolyt csalni és maradandó emléket szerezni! Tekintse meg weboldalunk információit, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!
partyzenekar városi rendezvényekre Ha szeretne még többet megtudni rólunk, kattintson ide!

Zenekar-Wikipédia | Zenekar.lap.hu | Party.lap.hu

  ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982

royalduo@freemail.hu