ÜDVÖZÖLJÜK A ROYAL-PARTYZENEKAR HONLAPJÁN

ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982 | royalduo@freemail.hu
Zenekar

Tóth Zoltán
Billentyűs hangszerek,ének, vokál

Szabdiva
Ének, Vokál.

Sipos Zoltán
Dob, Ének

parti zenekar
buli zenekar
esküvői zenekar

Ön szerint kifizetődő az utolsó egy hónapra hagyni a lakodalmi zenekar lefoglalását?

Tervezzen előre és foglaljon le minket még ma, mielőtt lecsúszik az időpontról! Sokan esnek abba a hibába, hogy az utolsó pillanatokra hagyják az esküvői zenekar lefoglalását. Pedig ez a döntés nagyban meghatározza az esküvő jó hangulatát. Ha kiválasztott minket, ne habozzon, mert könnyedén lecsúszhat az időpontról! Ha előre tervez, akkor nem érheti meglepetés. Az esküvő időpontját nem lehet úgy megváltoztatni, mint egy szülinapi buliét, ezért fontos, hogy a kitűzött időpontban a party zenekarnak ne legyen foglalása. Erre természetesen akkor van a legnagyobb esélye, ha már az esküvő szervezésének elején lefoglalja az esküvői zenekart.

Zenekarunk számos megkeresést kap, aminek, ha időnk engedi, maximálisan eleget teszünk. Profi együttesünk kimondottan kedveli az olyan vidám ünnepségeken való fellépéseket, mint amilyenek az esküvők, hiszen tanúi lehetünk két élet összekötésének, ami számunkra igen nagy megtiszteltetés.

Ha széles repertoárral rendelkező vérbeli zenészekkel tenné még hangulatosabbá az estét, keressen minket bizalommal!

partyzenekar

Zenekar házassági évfordulóra

Amikor két ember összeköti az életét szeretteik és barátaik körében egy felejthetetlen lakodalommal ünneplik meg, amelyről minden évben megemlékeznek a házassági évfordulójukon. Múlnak az együtt töltött évek és adódnak olyan évfordulók, amelyről megéri egy nagyobb ünnepség keretein belül megemlékezni szintén nagyobb társaság körében. Régóta divat és szokás kiemelt figyelmet fordítani az ezüst- és aranylakodalomra, amely azt hivatott hangsúlyozni, hogy két ember már hosszú és eseménydús éveket töltött együtt szerelemben, szeretetben.

Egy házassági évforduló és az ünnepség megszervezése hasonlóan nagy feladat, mint egy esküvőé, mivel az egyéni igényeknek megfelelően számos lehetőség közül választhat a pár. A helyszín kiválasztása, a vendégsereg meghívása, a programok, a menü, zene és szórakoztatás megszervezése hosszadalmas és kimerítő feladat lehet. Kiemelten fontos szerepe van a szórakozásnak és a zenekarnak az évfordulós partykon, mivel a cél, hogy minden vendég és minden korosztály jól mulasson.

Ha Ön is igazi slágereket és minőségi zenét szeretne házassági évfordulójára, válassza zenekarunkat és a jó hangulat garantáltan nem marad el! Keressen minket elérhetőségeinken és érdeklődjön a részletekről!

partyzenekar

Élőzene céges rendezvényekre

Céges rendezvényt szervez? Szeretné megünnepelni alkalmazottaival vállalkozása sikereit? Mi biztosítjuk mellé a jó hangulatot élőzenénkkel az Ön igényeihez igazodva.

Nekünk fontos a sokrétűség, a változatosság, így rengeteg stílusban játszunk élőzenét. Ön kiválaszthatja a sokféle stílus közül, hogy melyik illik hangulatában és témájában céges rendezvényéhez. Mi ehhez igazítjuk a repertoárt és ennek megfelelően válogatjuk össze az alkalomhoz illő zeneszámokat. Számunkra a zenélés nem csupán munka, mi szívünket, lelkünket beleadjuk. Több éves tapasztalatunk a partyzenélés területén csak megerősített bennünket abban, hogy továbbra is a minőségi zenélésre törekedjünk. A rosszul megválasztott zenekar tönkreteheti rendezvényét, elronthatja a hangulatot. Mi igyekszünk igazodni a party stílusához, az Ön igényeihez! Így ha minket választ, biztosítjuk a jó hangulatot a rendezvényhez!

Gondoljon arra, hogy a siker az apróságokon múlik. A jó zenekar kiválasztásával már fél sikert ért el. Szakmai tapasztalatunkkal segítjük, hogy a céges rendezvény maradandó élményt nyújtson munkatársainak!

élőzene céges rendezvényekre További információkért kattintson ide!

Zenekar-Wikipédia | Zenekar.lap.hu | Party.lap.hu

  ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982

royalduo@freemail.hu