ÜDVÖZÖLJÜK A ROYAL-PARTYZENEKAR HONLAPJÁN

ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982 | royalduo@freemail.hu
Zenekar

Tóth Zoltán
Billentyűs hangszerek,ének, vokál

Szabdiva
Ének, Vokál.

Sipos Zoltán
Dob, Ének

parti zenekar
buli zenekar
esküvői zenekar

Az élőzene sosem megy ki a divatból

Az élőzenének mindig is volt egy különleges hangulata, egy olyan élménnyel gazdagít, melyet sokáig nem feledünk. Bizonyára Ön sem feledi az első élő koncertet, melyen önfeledten tapsolt és énekelt az előadóval együtt.

Hasonló élményt nyújt egy jó zenekar egy rendezvényen. A mai korban, annak ellenére, hogy az internet és a reklám befolyásolja mindennapjainkat, és a fiatalok fülhallgatóval járnak az utcán, elengedhetetlenül szükség van még az élőzenére. A rohanó és stresszes világban mindig vágyunk egy kis kikapcsolódásra. Ezért jött létre vállalkozásunk és zenekarunk, hogy örömet szerezhessünk, hogy élményeket és tartalmas szórakozást nyújthassunk. Rendezvényeken, céges összejöveteleken és különféle programokon vállalunk fellépéseket az országban. Igyekszünk bármilyen témához és hangulathoz igazodni, és annak tükrében megszervezni fellépéseinket. Az évek során kellő tapasztalatot szereztünk és széles zenei repertoárral rendelkezünk.

Ha Ön is szeretné újra átélni az élőzene élményét, forduljon hozzánk bizalommal! Szervezze meg az év legjobb buliját, és élvezze a minőségi zenét!
élőzene

„A zene az kell”

A szemmel ellentétben a fülünket nem tudjuk becsukni, állandóan nyitva van, és befogadja mindazt, ami eléri, legyen szó zajról, zörejről, monoton, lágy vagy hangos, dallamos buli zenéről. A bejutó hangok pedig legtöbbször tudattalanul dolgoznak bennünk tovább, hatással vannak ránk akkor is, ha erről mit sem tudunk, vagy amikor dúdolgatva tevékenykedünk.

Az élő zene, és a hangok éppúgy életünk részévé váltak, mint az evés, vagy az alvás. Zenét hallgatunk, ha vidámak, ha szomorúak vagyunk, vagy alkalomtól, hangulattól függetlenül is. Gyógyító hatása is van a zenének, és erre is sok-sok különféle ágazat épül. A zene, főleg az élő zene kapcsolatot teremt az emberek között, és a beszéd mellett a legfontosabb kifejezőeszközünk. Közösségformáló és hangulatot befolyásoló képességgel bír. Az ember a hangokon, ritmuson keresztül, és általa ismeri meg, érzékeli a világot. Éppen ezért sem hiányozhat az élő zene a nagy találkozókról, összejövetelekről. Legyen szó esküvőről, osztálytalálkozóról vagy akár egy nagyobb családi rendezvényről, ha megfelelő zenekar szolgáltatja a megfelelő, alkalomhoz illő, bulis, vagy báli zenét, az emberek könnyebben feloldódnak, és jobban egymásra hangolódnak, ezáltal jobban is érzik magukat.

Mi ilyen igényes, és minőségi rendezvény zenekar vagyunk, egyedi igényeit is figyelembe véve folyamatosan bővülő repertoárunkból saját ízlése szerint válogathat. Választékunk a sokszínű lakodalmas zenéktől, egészen a mai pop slágerekig terjed, így a jó hangulat Velünk garantált!

élő zene

Partyzenekar a feledhetetlen banketthez!

Minden fiatal életében különleges alkalom a bankett. Vége van az érettséginek, kezünkben a bizonyítvány az élet kapuja pedig kinyílik előttünk, legalábbis nagyobbra nyílik a főiskola, az egyetem vagy a munka világa által. Természetesen még ott a sarkunkban a középiskola küszöbének széle, melyről a bankett által lépünk le végérvényesen.

Ünnepeljék az alkalmat élőzene kíséretében! Egy partyzenekar olyan zenét játszik, amilyet szeretnének a vendégek, ezenfelül megadja a varázsát, a felejthetetlen hangulatát is az eseménynek. Akinek már volt bankettje, tudja, hogy ilyenkor feloldódnak a tanárok és diákok közti gátak. Ha pedig ez a rész következik, nem mindegy, milyen számra kér fel a volt fizika tanár és az sem, hogy mire ropja majd együtt az osztályfőnök és matektanár vagy az igazgató. Az élőzene korlátlan lehetőségeinek köszönhetően bármilyen humoros, vagy egyszerűen csak táncolható zene is szóba jöhet.

A bankett egy megismételhetetlen esemény, szervezzen felejthetetlen estét a diákoknak, és tegye egyedivé zenekarunkkal!
Partyzenekar a feledhetetlen banketthez!
Még több információért kattintson ide!

Zenekar-Wikipédia | Zenekar.lap.hu | Party.lap.hu

  ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982

royalduo@freemail.hu