ÜDVÖZÖLJÜK A ROYAL-PARTYZENEKAR HONLAPJÁN

ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982 | royalduo@freemail.hu
Zenekar

Tóth Zoltán
Billentyűs hangszerek,ének, vokál

Szabdiva
Ének, Vokál.

Sipos Zoltán
Dob, Ének

parti zenekar
buli zenekar
esküvői zenekar

Nyugdíjazási ünnepség élőzenével

Egy-egy munkatárs nyugdíjazási bulija mindig nagy esemény egy cég életében, hiszen így lehetőség van arra, hogy érdemben elbúcsúzzunk a nyugdíjba vonuló munkatárstól, emellett elismerni és értékelni a cégnél eltöltött idejét, sikereit. A nyugdíjazási partyk megszervezése nagyon fontos a cégvezetés részéről, hiszen ezzel motiválhatja további munkavállalóit az értékes és minőségi munkavégzésre.

A nyugdíjazási party remek lehetőséget ad a búcsúra, a szép pillanatok megélésére mind a nyugdíjazott munkatárs, mind a cég számára. A nyugdíjazási partyn mindenki kikapcsolódhat néhány órára és felejthetetlen gesztusként szolgál a távozó munkavállaló számára. Egy nyugdíjazási party nem igazi élőzene nélkül, így érdemes erről is gondoskodnunk a szervezés során.

Ha Ön is céges bulit, nyugdíjazási partyt szervez munkavállalói számára, keressen fel minket minőségi élőzenés programért! Partyzenekarunk tagjai több hangszeren játszanak, számos külföldi és magyar slágerrel örvendeztetjük meg a közönséget előzetes egyeztetés alapján! Keressen minket kérdéseivel, ötleteivel!
nyugdíjazási ünnepség élőzenével

Partyzenekar karácsonyi ünnepségekre

Az év vége közeledtével egyre jobban elszaporodnak a különféle családi, baráti céges és egyéb ünnepségek, melyeken összegyűlnek a vendégek és közösen ünneplik a karácsonyt, búcsúztatják az évet, hiszen ezeket az ünnepeket szeretjük megosztani azokkal, akik szerves részét képezik életünknek és mindennapjainknak.

A különféle ünnepségek jó hangulatához elengedhetetlen a kellemes zene, legyen szó aláfestő zenéről vagy pörgős, táncolható dallamokról, ezért a karácsonyi partykról sem hiányozhat. A Royal-Partyzenekar hosszú évek tapasztalatéval a háta mögött, igen széles zenei palettával vállal különféle céges, vagy magán karácsonyi partykon az igényeknek megfelelő zeneszolgáltatást, hogy igazán emlékezetes és élmény dús legyen az este. Ossza meg szeretteivel a karácsonyi hangulatot egy kellemes party keretein belül és válasszon hozzá megfelelő élőzenét!

Tekintse meg weboldalunk további információit, valamint foglalásért és egyéni kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal és partyzenekarunk varázslatos karácsonyi hangulatot teremt ünnepségén!

partyzenekar karácsonyi ünnepségekre

Hagyományos esküvő, hagyományos lakodalom

Ha Ön és párja tradicionális esküvőt fontolgatnak, akkor mindenképpen érdemes számba venniük a hagyományos lagzi gondolatát is! És mi az, ami nem hiányozhat egy igazi lakodalomról se? A lakodalmas zenekar!

Régi hagyományokra vezethető vissza a zene megléte két emberélet összekötésének ünnepén. A lakodalmas zenekar régen a templomtól kísérte a nászmenetet, először a vőlegény otthonába, ahol az aktualitásoknak megfelelő számokat játszották. Különböző helyzetekre külön dalok voltak. Például, ha nem látták szívesen a menyasszonyt a vőlegény szülei, akkor „Szegény lány, de gazdag a szereleme” kezdetű nótát kezdték húzni. A lakodalom során végig szólt a zene, a pár első táncától egészen hajnalig.

A mai zenészekkel sincs ez másként, habár néhány hagyomány elhullt az idők során, a lakodalmas vacsora és szórakozás alatt továbbra is szólnia kell a jó zenének! A Royal-partyzenekar az Ön és párja igényeinek megfelelő, kedvenc számaikat játszhatja lakodalmukon! Hallgassa meg demóinkat, és ha elnyertük tetszésüket, bízzák ránk a lakodalom jó hangulatát!
lakodalmas zenekar Tudjon meg többet fellépéseinkről itt!

Zenekar-Wikipédia | Zenekar.lap.hu | Party.lap.hu

  ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982

royalduo@freemail.hu