ÜDVÖZÖLJÜK A ROYAL-PARTYZENEKAR HONLAPJÁN

ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982 | royalduo@freemail.hu
Zenekar

Tóth Zoltán
Billentyűs hangszerek,ének, vokál

Szabdiva
Ének, Vokál.

Sipos Zoltán
Dob, Ének

parti zenekar
buli zenekar
esküvői zenekar

Igazi partyzenekar modern lakodalmakba

Az esküvőszervezés hosszadalmas és bonyodalmakkal teli folyamat, amely számos apró részletből áll végül össze a pár legszebb napjává, azonban a főbb feladatok korai leszervezésével számos kellemetlenségtől megkímélheti magát minden házasulandó, melyek között a lakodalmas zenekar kiválasztása különösen fontos szerepet tölt be.

Az esküvői lakodalmak két ember új életének kezdetét hivatottak szebbé tenni, ahol szeretteik és barátaik körében ünnepelhetik meg ezt a meghatározó eseményt, azonban minden ünneplés elmaradhatatlan kelléke a zene és a tánc. A zene mindig is része volt az ember életében történő fontos eseményeknek, hiszen a kedvelt ritmusok és a mozgás kötelező eleme az örömkifejezésnek, ezért a lakodalomszervezés során érdemes időben megkeresni az ideális partyzenekart. A különböző slágereket játszó partyzenekarok maximálisan megállják a helyüket a mai modern lakodalmakban is, hiszen a nagy kedvenceket mindenki ismeri, szereti, szívesen táncol rá, amely a korosztályokat is közelebb hozza egymáshoz.

A Royal Partyzenekar változatos és gazdag repertoárral vállalja a modern lakodalmi felkéréseket is, valamint minden egyéni kérést is szívesen fogadunk, hogy emlékezetes legyen az Önöknek a nagy nap! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!
partyzenekar modern lakodalmakba

Partyzenekar osztálytalálkozókra

Életünk fontos és a későbbiekben is meghatározó időszaka és helyszínei a tanulmányainkhoz kötődnek, amely idő alatt számos kapcsolatra, életre szóló barátságra és a későbbi éveinket meghatározó tapasztalatokra teszünk szert. A volt osztálytársak közül sokan végig kísérik életünket, sokan viszont feledésbe merülhetnek, azonban az osztálytalálkozók kiváló alkalmat kínálnak az emlékek felidézésére, a nosztalgiázásra.

A sikeres és jó hangulatú osztálytalálkozók elengedhetetlen kelléke a jó zene, a tánc és az önfeledt szórakozás, ezért a szervezés során kiemelten fontos szerepet tölt be, hogy időben megtaláljuk és lefoglaljuk a számunkra ideális partyzenekart, amely segít visszahozni emlékeinket és a diákéveinket. Partyzenekarunk sok éves tapasztalattal és profizmussal, valamint széles zenei repertoárral vállal osztálytalálkozókon való részvételt, hogy az emlékek újra éljenek a részvevőkben és önfeledt szórakozással teljen a viszontlátás öröme.

Tekintse meg weboldalunk információit, valamint egyedi zenei igényeivel keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és partyzenekarunk mindenben készséggel áll rendelkezésére!

partyzenekar osztálytalálkozókra

A minőségi szórakoztatás jegyében

Gondban van, hogy mivel lehetne a céges bulit végre igazán feldobni? Nagyobb családi esemény van készülőben, de a karaoket nem érzi igazán oda illőnek? Iskolai bál lesz és még nem találták meg a megfelelő élő zenét hozzá?

Felejtse el az unalmas DJ-t, a divatjamúlt szintetizátorost vagy a fantáziátlan lejátszóról hallgatott számokat! Önnek élő zenére van szüksége, méghozzá nem is akármilyenre! Nálunk tapasztalt és professzionális zenészek szolgáltatják a talpalávalót, biztos lehet benne, hogy velünk nem vásárol zsákbamacskát. Szerződtesse party zenekarunkat és garantáltan minőségi szórakozásban lesz része! Ott vagyunk esküvőkön, eljegyzéseken, de akár osztálytalálkozón, szilvesztereken és egyéb összejöveteleken is, specialitásunk a lakodalmas fellépés!

Modern, élő zenével szórakoztatjuk a vendégeket, de kívánság számokat is örömmel előadunk. Ahol megjelenik party zenekarunk, ott egészen biztosan mindenki táncra perdül. Ha még nem találta meg rendezvényéhez a tökéletes megoldást, forduljon hozzánk bizalommal!
élő zenés szórakoztatás További információkért kattintson ide!

Zenekar-Wikipédia | Zenekar.lap.hu | Party.lap.hu

  ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982

royalduo@freemail.hu