ÜDVÖZÖLJÜK A ROYAL-PARTYZENEKAR HONLAPJÁN

ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982 | royalduo@freemail.hu
Zenekar

Tóth Zoltán
Billentyűs hangszerek,ének, vokál

Szabdiva
Ének, Vokál.

Sipos Zoltán
Dob, Ének

parti zenekar
buli zenekar
esküvői zenekar

Kitűnő hangulat születésnapokra

Mindenki számára van egy nap az évben, amit szívesen ünnepel családja, barátai és szerettei körében a maga szokásainak megfelelően, azonban sokan vannak, akik minden születésnapot hatalmas partyval tesznek emlékezetessé, mások csak a fontosabb évfordulókat. Egy-egy ilyen születésnapi rendezvényt azonban nem egyszerű feladat megszervezni, hiszen megannyi lehetőség közül választhatunk, de az biztos, hogy a megfelelő hangulathoz elengedhetetlen a jó zene.

A zene és a tánc nélkülözhetetlen kelléke minden szórakoztató rendezvénynek és eseménynek, ahogy egy születésnapi partyn is, hiszen kevés ilyen önfeledt szórakozási forma létezik. Partyzenekarunk elsődleges célja, hogy kitűnő hangulatot varázsoljunk az Ön születésnapi rendezvényére is és ezzel hozzájáruljunk ahhoz, hogy örök emlék maradjon az este.

Zenekarunk széles repertoárral, kitűnő zenészekkel és igazi partyhangulattal áll kedves leendő ügyfelei rendelkezésére! Amennyiben Önnek is fontos a minőségi zene és a kitűnő hangulat, keressen meg minket elérhetőségeinken és biztosítjuk, ez lesz élete legjobb születésnapi partyja!
partyzenekar születésnapra

Partyzenekar eljegyzésre

A párok számára a közös út egyik hivatalos kezdete az eljegyzés, amivel ígéretet tesz egymásnak két ember, hogy készen állnak életük hátralévő éveit együtt tölteni és igazi társak lesznek. Ezt a szép eseményt különböző módokon szokták ünnepelni, azonban napjainkban igen nagy divattá váltak a nagyszabású eljegyzési partyk, ahol a pár együtt ünnepelhet családtagjaival és barátaival. Az eljegyzési ünnepségek sokszínűek lehetnek, azonban, mint életünk számos más eseményét is, a zene teszi teljessé, hiszen összehozza az embereket, kifejezi és erősíti örömüket és érzéseiket.

Amennyiben Ön is az eljegyzési party szervezése előtt áll, tekintse meg zenekarunk bemutatóanyagait és vegye fel velünk a kapcsolatot időben, hiszen nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni egy ilyen fontos rendezvényelemet! Partyzenekarunk széles repertoárral és sok éves tapasztalattal áll a rendelkezésére, valamint minden egyéni igényhez szívesen alkalmazkodunk, hogy a party minden pillanatában a pár öröméről és az önfeledt szórakozásról szóljon.

További információkért és egyéni árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

partyzenekar eljegyzésre

Zenei repertoár választása

A zenei ízlés kortól és nemtől függetlenül igen változatos lehet, azonban abban mindenki egyetért, hogy a zene elengedhetetlen az élet minden területén, hiszen ősidők óta hozzátartozik a mindennapokhoz, a kiemelkedő eseményekhez, jókedvre derít és összehoz mindenkit. A zene szoros kapcsolatban van a mozgással, a tánccal, ezért a különféle eseményeken, rendezvényeken elengedhetetlen a zene és a tánc kombinációja.

A rendezvényeken felcsendülő dallamok, a zenei repertoár kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát és megtalálná azokat a ritmusokat, melyekre szívesen táncra perdül. Zenekarunk sok éves tapasztalattal a háta mögött széles és változatos zenei repertoárral rendelkezik, melyben különféle stílusok neves előadóitól származó slágerek és minden olyan zenei alkotás megtalálható, melyet minden korosztály kedvel. Továbbá szívesen fogadunk minden egyéni kérést is, hiszen számunkra az első, hogy Ön és vendégei számára biztosítva legyen az önfeledt szórakozás!

Zenei repertoárunkért és egyéni kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben állunk a rendelkezésére a rendezvény jellegének megfelelően!
zenei repertoár választása
Szeretne még többet megtudni rólunk? Kattintson ide!

Zenekar-Wikipédia | Zenekar.lap.hu | Party.lap.hu

  ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982

royalduo@freemail.hu