ÜDVÖZÖLJÜK A ROYAL-PARTYZENEKAR HONLAPJÁN

ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982 | royalduo@freemail.hu
Zenekar

Tóth Zoltán
Billentyűs hangszerek,ének, vokál

Szabdiva
Ének, Vokál.

parti zenekar

Tóth Zoltán. 1988 óta főállásban zenélek, ez idő alatt számos budapesti szállodában játszottam. (Astoria, Béke Orfeum, Gellért, Buda Penta, Thermál)

Külföldön Bécsben, Északi tengeren hajón, Hollandiában luxushajón dolgoztam.

Repertoárom rengeteg külföldi, és magyar slágerből áll, mellyel próbálunk alkalmazkodni minden igényhez.Partyt rendez és zenekart szeretne? Hívjon minket!

Szabina. Amióta az eszemet tudom énekelek.Már óvodás koromban zenei általánosba ajánlottak az óvónők és persze a szüleim is észrevették az énekléshez való nagy vonzódásomat,ami azóta is tart.

Így az általános iskolát is ének-zene tagozaton végeztem. A városi gyermekkórus tagja voltam,mellyel már 12-13 éves koromban nemzetközi sikereket értünk el.

A gimnáziumi évek alatt sem szakítottam meg kapcsolatomat a kórussal,de érdeklődésem egyre inkább,szinte teljesen a popzene irányába tolódott. Bekerültem egy fiatal zenészekből álló zenekarba,amellyel saját szerzeményeket adtunk elő klubokban, iskolákban,városi rendezvényeken.

Egy év után úgy éreztem,hogy feldolgozásokat is szeretnék énekelni,mert így sokoldalúbban fejleszthettem magam.

Ez a döntés nagyban megváltoztatott engem és a zenekar jellegét,Egyre több meghívást kaptunk.Mára már Magyarország majdnem minden megyeszékhelyére, illetve külföldre is sikerült eljutnunk,ahol sikereket értünk e (színházakban,termékbemutatókon,fogadásokon, városi rendezvényeken,stb.).

A zenekar mellett önálló fellépéseim is vannak,amelyeken zenei alapokra énekelek,ismert dalokat illetve saját szerzeményeimet.

Egy álmom vált valóra a 2005.02.17-i ANASTACIA koncerten,amikor közvetlenül a koncert előtti válogatás során,kiválasztottak engem és az unokahugomat, akivel lehetőséget kaptunk az énekesnőtől a One day in your life című dal közös eléneklésére 12000 ember előtt a Budapest Aréna szinpadán.

Az élményeimet tetőzte a művésznő és a zenészek pozitív szakmai megnyilvánulása, és a közönség lelkesedése. Fellépéseink alkalmával többször volt szerencsém ismert előadókkal együtt énekelni (Szekeres Adrienn,Moór Bernadett,Végvári Ádám,Erdélyi Gábor karaoke világbajnok).

A zenekart igény esetén további tagokkal ki tudjuk egészíteni ( gitáros, szaxofonos). Bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken. Tekintse meg Galériánkat és Demoinkat.Rendezvénye nem maradhat minőségi zene nélkül!

Élozene vagy DJ?

Manapság, ha rendezvény szervezésérol van szó, elengedhetetlen a zenei program megoldása is. Ez bizony kihívás, és ilyenkor ötlik fel a kérdés, hogy parti zenekar vagy DJ mellett döntsünk. Ezt persze meghatározza a rendezvény típusa is. Például egy esküvon elég sok generáció szokott találkozni, és egy parti zenekar biztosan nagyobb élményt nyújt fiatalabbaknak, idosebbeknek egyaránt.

Azt is fontos tisztázni, hogy egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál, egyszeruen csak más. A DJ elonye, hogy nem fog hamisan énekelni vagy játszani, de mivel minden DJ-nek van egy profilja általában, elképzelheto, hogy egy stílussal találkozunk az egész este folyamán. Ezzel szemben egy parti zenekar kiválóan tud alkalmazkodni és rögtönözni, figyelve a közönség reakcióit, így olyan zeneszámokat képes majd eloadni, amivel biztosan garantált a hangulat.

Legyen szó esküvorol, bálról, céges rendezvényrol, party zenekarunkkal nem nyúl mellé! Ha még mindig vonakodik, tekintse meg weboldalunkat bovebb információkért, és ha kérdése merülne fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!Ha igazi partyzenekar kell az ünnepségre, nálunk jobbat nem talál!

A zene mindig kiemelt fontosságú volt az emberek életében. A zene összehoz, megnyugtat, elűzi a gondokat is. Szólt a zene, ha a törzs ünnepelt, ha örültek a termésnek, az esőnek, a nagy dolgoknak és az apróságoknak is. A zene az érzelmek egy rendkívül kifinomult kifejezőeszköze, amely minden emberre hatással van. Mi beleszerettünk ebbe a művészetbe, és úgy gondoltuk, másokat is szórakoztatni szeretnénk tudásunkkal.

Amit partyzenekarunk kínál:

  • Két kiváló, több hangszeren tudó vérbeli zenész
  • Egy varázslatos, többször megmérettetett hang
  • Számos dal
  • Kedvező árak

Nem telhet el úgy egy jó hangulatú céges rendezvény, vagy egy olyan fontos esemény, mint az esküvő, megfelelő zene nélkül. Egy jól megválasztott zenésztársulat sokat adhat az est élményéhez. Az általunk életre keltett partyzenekar örömmel, alázattal és elhivatottsággal végzi munkáját, bármilyen rendezvényről legyen szó.

Ha felkeltettük érdeklődését, hallgasson bele demóinkba és vegye fel velünk a kapcsolatot!További információkért kattintson ide!

Szeretne többet megtudni rólunk? Kattintson ide!

Még több információért partyzenekarunkról kattintson ide!

Bővebb információkért kattintson ide!

Érdekli, hol lépünk még fel? Kattintson ide!

Zenekarunk további fellépéseiért kattintson ide!

Szeretne még többet megtudni a Royal-Partyzenekarról? Kattintson ide!

Tudjon meg többet fellépéseinkről itt!

Tájékozódjon a további lehetoségekről itt!Igazi partyzene szilveszteri rendezvényekre

Az év végi ünnepek közül az egyik legfontosabb az évbúcsúztató szilveszter, amely világszerte esemény dús rendezvényekkel és partykkal egybekötött óriási ünnepség, amit mindenki szerettei és barátai körében tölt. A szilveszteri party megszervezése igen összetett feladat, melynek egyik legmeghatározóbb eleme a kituno hangulat érdekében a jó zene, amire mindenki kedvére táncolhat egész éjszaka.

A zene és a tánc évezredek óta része éltünk fontos eseményeinek és ünnepeinknek, hiszen összehozza az embereket és segít kifejezni azokat az érzéseket, melyek máshogy nehezen törnek felszínre, így szilveszterkor is elengedhetetlen. A szilveszteri rendezvényekre kiemelkedoen jó választás az igazi partyzene, amely mindenki által ismert és kedvelt slágereket, dallamokat foglal magába, így kortól és nemtol függetlenül önfeledten mulathat valamennyi résztvevo.

Party zenekarunk széles repertoárral és sok éves tapasztalattal vállalja, hogy a szilveszteri rendezvényeken felel a kituno hangulatért és az igazi party zenéért, mellyel kapcsolatban minden egyéni kérést is szívesen fogadunk, hogy igazán emlékezetes legyen az évbúcsúztatás!Élo zene búcsúbulira is!

élo zene, buli zenekar A zene szerves részét képezi minden összejövetelnek, eseménynek, ünnepségnek, ahol a meghívottak mulatni szeretnének, vagy éppen felköszöntenék, üdvözölnék, rosszabb esetben búcsúztatnák valamely barátjukat vagy rokonukat.

Manapság egyre gyakoribb a fiatalabb és az idosebb korosztálynál is, hogy külföldön próbálnak szerencsét, és hosszabb - rövidebb idore valamelyik idegen nyelvu országba látogatnak. Ilyenkor a szereto rokonok, barátok gyakran szerveznek egy "utolsó", nagy összejövetelt, ahol jó hangulatban búcsút vesznek az elutazótól, elhalmozzák jókívánságaikkal, sok szerencsét kívánnak neki és biztosítják arról, hogy visszavárják, akármikor is fog érkezni.

Egy ilyen eseményre is ugyanúgy dukál a zenekar és az elo zene, mint bármilyen más rendezvényre vagy partira.

Ha Ön szerint is az élo zene és a buli zenekar a legmegfelelobb arra, hogy táncoljon, mulasson és énekeljen azzal a szeretett személlyel, akit hosszabb ideig nem fog látni, keressen fel minket! Lepje meg azt a bizonyos illetot egy felejthetetlen búcsú bulival, melyet sosem fog elfelejteni!Kísérje végig életét a zene!

élo zene, buli zenekar Még egy kisebb család esetében is számos olyan esemény történik egy élet során, amely megéri az ünneplést. Legyen szó akár születésnapokról, ballagásról, esküvorol vagy házassági évfordulóról, az élozene mindig elérheti, hogy még felejthetetlenebb és különlegesebb legyen az élmény.

Miért érdemes Önnek akkor is minket hívnia, hogyha családi eseményekrol van szó?

Zenekarunk színvonalas party zenét szolgáltat, mellyel maradandó élménnyé varázsolható minden családi összejövetel. Tisztelje meg Ön is rokonait azzal, hogy egy egyszeru lejátszó helyett valódi énekkel örvendezteti meg oket! Repertoárunkban számos különbözo zeneszám megtalálható, így bármely alkalomra megfelelo élozenét tudunk szolgáltatni Önnek. Hívhat minket lakodalmas zenét játszani, vagy bármilyen más partira - gondoskodunk arról, hogy színvonalas szórakoztatásban legyen része Önnek és vendégeinek!

Keressen minket Ön is, és hívja el party zenekarunkat a család nagy eseményeire, hogy méltó legyen az ünneplés! Készséggel állunk rendelkezésére!Kísérje végig életét a zene!

Kísérje végig életét a zene! A szalagavatók hagyománya, hogy a hivatalos ceremónia és a bál után további ünneplés veszi kezdetét, ahol a diákok maguk rendezte bulin vezethetik le az egész esemény feszültségét, és felszabadultan megünnepelhetik végzos mivoltukat. Annak érdekében, hogy a party tökéletes legyen, és mindenki jól érezze magát, nem mindegy az sem, hogy milyen a zene - hívjatok Ti is hivatásos buli zenekart!

Az élo zene minden eseményt még színvonalasabbá és emlékezetesebbé tesz, márpedig a szalagavató hatalmas jelentoséggel bír egy fiatal életében. Az alkalom méltó megünneplését party zenekarunk segíti elo, amennyiben Te is úgy döntesz, hogy a nagy napot minoségi zenével lehetne feldobni.

Miért jó, ha minket hívsz? Azért, mert party zenekarunk megbízható és pontos, így valóban lehet ránk számítani, valamint a hangzás is tökéletes, így semmi sem csorbíthatja a buli fényét.

Keress minket Te is elérhetoségeinken, ha partyt szervezel, és nem fogod megbánni, hogy mellettünk tetted le a voksod!Mi alapján válasszunk esküvoi zenekart?

Kísérje végig életét a zene! Számtalan tényezon múlik, hogy egy esküvon mennyire érzik jól magukat a résztvevok. Fontos az étel, fontos, hogy a vofély mennyire tudja szórakoztatni a vendégeket és fontos az is, hogy milyen helyszínen van az esküvo. Azonban mit sem ér egy esküvo, ha nincs élozene, ami garantálná, hogy a vendégek önfeledten táncolhassanak.

A megfeleloen kiválasztott esküvoi zenekar nagymértékben emelni tudja egy-egy lakodalomnak a fényét. Manapság sajnos sok fellépo már csak egy laptopról biztosítja a zenét, és mindezért kér el hatalmas összegeket. Zenekarunk azonban élozenét játszik, amely valódi élményt és önfeledt hangulatot képes biztosítani. Zenekarunk tagjai egyaránt sokéves múlttal és tapasztalattal rendelkeznek. Zenei repertoárunk rendkívül széles skálát ölel fel, amelyben megtalálhatóak az örök kedvencek, illetve napjaink slágerei egyaránt. Célunk, hogy az esküvokön megjeleno minden generáció zenei ízlésének megfeleljünk.

Ha egy igazi esküvo zenekart keres, bátran lépjen velünk kapcsolatba a feltüntetett elérhetoségeinken!Tesztelje a zenekart az eljegyzési partyn!

Kísérje végig életét a zene!

Közeledik élete egyik legszebb napja? Már alig várja, hogy elérkezzen az esküvo idopontja, hogy szerettei körében ünnepelhesse új élete elso napját? Abban egyetértünk, hogy ennek a napnak nem csupán különlegesnek, de minden szempontból tökéletesnek is kell lennie.

Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, érdemes minden apró kis részletet ellenorzés alatt tartani, és minden területre odafigyelni a dekorációtól kezdve az ültetési renden keresztül egészen az esküvoi zenekarig.

Kétségtelen, hogy az esküvoi zenekar szerepe sem elhanyagolható, hiszen ok felelosek a hangulat megteremtéséért. Érdemes hát már az esküvo elott egy nagyobb zenés összejövetelt tartani, például az eljegyzési partyn. Ha az eljegyzési bulin fellép az esküvoi zenekar, már tudja mire számíthat, hiszen élesben látja, hallja oket, a vendégek is tudnak rájuk reagálni. Így a késobbiekben még változtathat a repertoáron, egyeztethet a részletekrol, ha úgy adódik.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk ötleteit, elképzeléseit!Zenekar-Wikipédia | Zenekar.lap.hu | Party.lap.hu
Adatvédelmi nyilatkozat

  ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982

royalduo@freemail.hu
Facebook
Google+
Twitter
@partyzenekar tweetjei
Pinterest
Youtube
Blogger
Flickr