ÜDVÖZÖLJÜK A ROYAL-PARTYZENEKAR HONLAPJÁN

ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982 | royalduo@freemail.hu
Zenekar

Tóth Zoltán
Billentyűs hangszerek,ének, vokál

Szabdiva
Ének, Vokál.

Sipos Zoltán
Dob, Ének

parti zenekar
buli zenekar
esküvői zenekar

Szabadtéri rendezvények

A jó idő beköszöntével természetes, hogy a legtöbb aktuális rendezvényt szívesebben tartja mindenki a szabad ég alatt, hiszen a kellemes levegő és a napsütés jelentősen hozzájárul jó kedvünkhöz és a rendezvény sikeres kimeneteléhez. Azonban a szabadtéri rendezvények esetében gondoskodni kell a megfelelő felszerelésről, amely az időjárás viszontagságai ellen védi a vendégeket és a technikai felszerelést.

A szabadtéri rendezvények esetében is elengedhetetlen a jó zene és az önfeledt táncos szórakozás, ezért érdemes a megfelelő zenekarról gondoskodni, akik biztosítják az igazi szórakozást. A zenekar tagjai és felszerelése esetében is fontos kérdés a megfelelő védelem, hogy egy-egy zápor, szél, valamint az erős napsütés ne zavarja meg a játékot és ezzel a zenélést és a szórakozást.

Zenekarunk vállalja szabadtéri rendezvényeken való zeneszolgáltatást is az igényeknek megfelelően, hogy az esemény örök emlék lehessen. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és minden egyéni kérésében állunk rendelkezésére!

zenekar szabadtéri rendezvényre

Díjátadók zenei műsora

A díjátadó rendezvények mindig nagy horderejű eseménynek számítanak, hiszen a munka, vagy művészet bármilyen területén az egy-egy kategóriában kiemelkedő versenyzők mind megjelennek a díjátadón. Ilyen esetekben mindig nagyobb vendégsereg jelenlétével kell számolni, akik igénylik a minőségi műsorokat egy-egy kategória díjazása között.

A díjátadó ünnepségek többnyire egy nagyobb bulival zárulnak, ahol a nyertesek megünnepelhetik sikereiket, a többiek pedig átadhatják nekik gratulációikat, jókívánságaikat. Ehhez kiváló hangulatfokozásként szolgál a kellemes zenei műsor, melyet előzetes egyeztetés alapján állítunk össze. Egy jó hangulatú rendezvény elengedhetetlen kelléke az élőzene, ami még színesebbé teszi a vendégek szórakozását. A külföldi és magyar slágerek egyaránt biztosítják a díjátadó esemény sikerét, a vendégek jó kedvét.

Ha Ön is díjátadó rendezvényt szervez, érdemes élőzenei műsorban gondolkodnia! Forduljon csapatunkhoz a zenei program összeállítása miatt, ha Ön is szeretné, hogy díjátadó rendezvénye hangulatos zenével ünnepelje a díjazottak sikereit!
díjátadók zenei műsora

Élőzenei műsor osztálytalálkozókra

Az osztálytalálkozó eseménye egy különleges alkalom arra, hogy találkozzon olyan régi barátaival, akiket már nem látott évek óta. Ezek a találkozások mindig jó hangulatban, nosztalgiával telnek, lehetőség van újra megismerni azokat az embereket, akikkel éveken át egy iskolapadban küzdöttek a jobb jegyekért.

Az osztálytalálkozó megszervezése mindig kicsit nehézkes, hiszen mindenkinek családja, munkája van, ahonnan nehezen szabadul el, akár egy estére is. Ám annál jobb hangulatot tudnak biztosítani a szervezők, ha ezt a különleges alkalmat élőzenével egészítik ki. Az élőzene sok lehetőséget kínál a hangulat fokozására, a nosztalgia erősítésére, hiszen kérheti az osztály életében fontos zenék eljátszását, amivel visszaidézi a korábbi időket, hangulatokat. Ez közelebb hozza az egykori osztály tagjait, felidézi a közös programokat, élményeket.

Ha Ön is osztálytalálkozót szervez és szeretne valami különlegessel előrukkolni, válasszon minket élőzenei műsorral! Előzetes egyeztetés útján olyan zenei programot állíthat össze, mellyel még személyesebbé teheti ezt az alkalmat!

élőzenei műsor osztálytalálkozókra
Ha szeretne többet megtudni zenekarunkról, kattintson ide!

Zenekar-Wikipédia | Zenekar.lap.hu | Party.lap.hu

  ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982

royalduo@freemail.hu