ÜDVÖZÖLJÜK A ROYAL-PARTYZENEKAR HONLAPJÁN

ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982 | royalduo@freemail.hu
Zenekar

Tóth Zoltán
Billentyűs hangszerek,ének, vokál

Szabdiva
Ének, Vokál.

Sipos Zoltán
Dob, Ének

parti zenekar
buli zenekar
esküvői zenekar

Miért fontos számunkra a zene?

Több tanulmány is bizonyítja, hogy a zene szeretete már az anyaméhben elkezdődik. Az édesanya általa közelebb kerülhet gyermekéhez és a szellemi fejlődését is elősegítheti még születése előtt. De a zene szeretete nem csak gyermekkorunkban kísér végig minket, hanem egész életünkben.

A zene javítja közérzetünket, befolyásolja gondolatainkat, ezáltal nyugtató hatása is lehet. A zenehallgatás olyan elfoglaltság, mely által kikapcsolódhatunk, megszabadulhatunk gondjainktól, így testünk és lelkünk is pihen. Magával ragad és egy olyan világba repít, ahol csak a dallamok és mi magunk vagyunk.

Jó hatással van hangulatunkra. Ha rossz napunk van, a hangszerek és az ének együttes hatása segíthet. Egy koncert remek kikapcsolódás lehet ilyenkor, a legjobb stresszűző. A zenekar által játszott dal minden ütemével érezhetjük, ahogy távozik a feszültség. Az élő zene sokkal hatásosabb mintha otthonunkban hallgatnánk cd lejátszóval.

Hagyjuk hátra a gondokat, élvezzük a zene nyújtotta nyugalmat. Partyzenekarunk elhozza Önnek az igazi kikapcsolódást!

Ha esküvői zenekart keres, a legjobb helyen jár!

Embert próbáló feladat a megfelelő együttest megtalálni a nagy napra. Ilyenkor az első lépés a különböző előadók demóinak meghallgatása, majd a személyes találkozás következik, mivel nagyon fontos a kölcsönös szimpátia is.

Esküvői zenekarunk mindenben alkalmazkodik a jegyes pár igényeihez, hiszen ez az egyik legfontosabb nap az életükben. Éppen emiatt nagy megtiszteltetés számunkra minden esküvői felkérés. Szívből jövő zenénkkel kitűnő hangulatot teremtünk vagy a háttérzenét biztosítjuk, attól függően, hogy éppen melyiknek van ideje.

Ha nem tudják, hogy a saját zenei ízlésüket hogyan ötvözzék a vendégsereg igényeivel és öltöztessék mindezt esküvői köntösbe, mi ebben is tudunk segíteni. Nagy tapasztalattal és számos rendezvénnyel a hátunk mögött, a legnagyobb akadályokat is könnyedén vesszük.

Lehet szó csupán énekről és zongorakíséretről, de rendelkezésre áll dobosunk is, valamint igény szerint szaxofonos és gitáros kollégák is besegítenek a jó hangulat elérése érdekében.

Széles repertoárral és odaadó, profi művészekkel várjuk, keressék bizalommal esküvői zenekarunkat!

Ünnepeljen élő zenével!

Mivel is tehetnénk emlékezetesebbé az év utolsó napjait, ha nem egy fergeteges bulival? Az igazán jó rendezvények elengedhetetlen kelléke az élő zene. Ha jó a zene, akkor pedig mehet a tánc! Ez a felejthetetlen bulik receptje.

Szilveszter napja és környéke a bulikról híres, az ünnepek tájéka kiváló lehetőséget nyújt partik rendezéséhez, hiszen ilyenkor sokan szabadságon vannak és ebben az időszakban általában az emberek hangulata is emelkedettebb.

Bármilyen rendezvény szervezésén töri a fejét, az ünnepek környékén is állunk rendelkezésére, ha partyzenekart keres! Zenénkkel garantáltan megteremtjük a buli hangulatát! Repertoárunkban számos sláger szerepel, magyar és külföldi számok egyaránt, így biztosan megtaláljuk azokat a dallamokat, melyek megfelelnek a vendégek igényeinek.

Ha profi partyzenekart keres, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Amennyiben az ünnepek tájékán is bulit szervez és minőségi, igényes zenével szeretné emelni a hangulatot, keresse fel zenekarunkat!

partyzenekar

Többet szeretne megtudni rólunk? Kattintson ide !
Zenekar-Wikipédia | Zenekar.lap.hu | Party.lap.hu

  ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982

royalduo@freemail.hu