ÜDVÖZÖLJÜK A ROYAL-PARTYZENEKAR HONLAPJÁN

ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982 | royalduo@freemail.hu
Zenekar

Tóth Zoltán
Billentyűs hangszerek,ének, vokál

Szabdiva
Ének, Vokál.

Sipos Zoltán
Dob, Ének

parti zenekar
buli zenekar
esküvői zenekar

Milyen a jó esküvői zene?

Egy esküvő legemlékezetesebb része a szertartást és a vacsorát követő lakodalom. Ahhoz, hogy ez jól sikerüljön, a megfelelő talpalávalót kell szolgáltatni. De milyen is az? Egy tapasztalt, jó esküvői zenekarnak nem nehéz helytállnia.

A zenék kiválasztásakor elsődlegesen az ifjú pár igényeit és az esküvő stílusát kell figyelembe venni. Ezen felül természetesen a násznép igényeit is ki kell elégíteni, hiszen mindenhol lesznek idősebbek és fiatalabbak egyaránt. Egy sátras vidéki lagzi vagy egy elegáns szállodában tartott, netalán egy szabadtéri lakodalom minden esetben más-más stílust kíván. Természetesen mindentől el lehet térni, de az a legjobb, ha harmóniát teremtünk. Erre egy jó esküvői zenekar képes.

Egy jó esküvői zenekar – így a Royal partyzenekar is – széles repertoárral rendelkezik ahhoz, hogy minden korosztályú és személyiségű ember megtalálja a maga kedvencét. Így az igazi mulatós slágerektől, a retro tánczenén át a külföldi és magyar kortárs zenéig minden típusú dalt és stílust szerepeltetünk.

Ha Ön is megfelelő zenére vágyik a saját elképzelései alapján, és szeretne válogatni a kínálatunkból, keressen minket bizalommal!
esküvői zene

Zenével a testi-lelki egészségért

Az élő zene gyógyít, kibontakoztat. Ha épülni szeretnénk a zene által, akkor keressünk olyat, ami önmagunk legbelsőbb rétegei felé fordít minket. A zene befogadása a hallgató hozzáállásán múlik: milyen lelkülettel, figyelemmel, hangulatban hallgatja a zenét.

Ha figyelmet szentelünk a zenének, a megfigyelés és a megismerés által a zene belső tartalma felcsendül szívünkben és üzen számunkra. Mindez a zene iránti tisztelet és szeretet bizalmat kíván tőlünk, hallgatóktól. Minél jobban belemegy valaki a zenehallgatás folyamatába, annál több ajándékot rejteget számára a zene.

Ha temperamentumot szeretnénk kibontakoztatni, akkor a megfelelően kiválasztott hangszer egyben motivál, lelkesít és tanít. A különböző embertípusokra másféle zenék hatnak. A kolerikus (tüzes) embertípus sokat fejlődhet a dobbal, a szangvinikus (levegős) a fuvola által, a flegmatikus (vizes) típus az orgonajáték segítségével, a melankólius (föld) típus a brácsa vagy a nagybőgő által.

Ha Ön is szeretne esküvőhöz, szülinaphoz vagy egy egyszerű partyhoz élő zenét, keresse fel bátran parti zenekarunkat, hogy együtt élhessük át a zene örömét!

Zenével a testi-lelki egészségért

Miért jó az élőzene?

Bár egyre elterjedtebbek az elektronikus megoldások, az élőzene soha nem megy ki a divatból, hiszen utánozhatatlan hangulatot teremt. Miért is jó az élőzene?

Először is, a különféle hangszereken való játékot nézni rendkívül érdekes. Az izgatottság, ahogy az ember ül a nézők között, és már akkor látja az előre odahelyezett hangszereket, mikor még nem is jöttek be a zenészek. Hát még mikor megjelennek, és meg is szólaltatják a hangszereket! A mai világban már épp elég modern videoklipet látunk ahhoz, hogy igazán tudjuk értékelni az egyszerűséget; a zenekart, akik teljes átéléssel zenélnek.

Másodsorban megvan az élőzenében a különleges hangzás, és nem utolsó sorban a spontaneitás varázsa. Nem lehet tudni, épp melyik zenész hogyan fog játszani, ez nem egy előre elkészített felvétel, a fellépők magukkal hozzák aznapi körülményeiket, bármennyire próbálják leplezni, és ez végtelenül izgalmas. Minden fellépés más és más, egyedi.

Ha élőzenét szeretne hallgatni, válassza a leggyakorlottabbakat, a legizgalmasabbakat, a legjobb party zenekart: válasszon minket!

Miért jó az élőzene?

Zenekar-Wikipédia | Zenekar.lap.hu | Party.lap.hu

  ROYAL-PARTYZENEKAR | Tóth Zoltán | Tel.:20 99 44 982

royalduo@freemail.hu